angry birds
Stiri

Angry Birds împlinește astăzi 10 ani!

Clasicul joc Angry Birds, iubit de atât de multă lume împlinește astăzi venerabila vârstă de 10 ani! Acest lucru înseamnă că joculețele cu păsări supărate se află pe magazinele telefoanelor inteligente aproape de la lansarea lor!

Seria Angry Birds

În total jocurile din această serie acumulează peste 4,5 miliarde de descărcări! Bineînțeles că jocurile se găsesc în acest moment pe aproape orice platformă, de la telefoane, console dar chiar și televizoare inteligente!

Creativitatea jocului

De-a lungul timpului developerii acestui joc au ales să se și îndepărteze de stilul clasic de puzzle, existând jocuri de tip curse, RPG, shoot’em up, pinball și câte și mai câte!
Toate acestea au fost acompaniate de niște mici apariții sub formă de animații în serii precum Rio și Star Wars, dar să nu uităm că în 2016 a fost lansat primul film Angry Birds iar anul acesta a apărut și o continuare!
Se aude că va urma și o serie de tip seriale cu păsările preferate pentru anul 2020!

Concluzia?
Iată un joc ce a marcat foarte multe copilării și urmează să marcheze și mai multe, în cadrul unei industrii ce este în plină dezvoltare și schimbare. Să trăiască păsările nervoase!

Sursa : GSMArena
Vă invit să mai citiți știri aici.

Ce zici de un share?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.