poza oneplus8
Stiri

Au apărut specificațiile seriei OnePlus 8

Cei de la OnePlus deja au pe drum următoarea serie de telefoane. Anul acesta însă vor lansa 3 telefoane, ca majoritatea competitorilor. Astfel, ne așteptăm la OnePlus 8 PRO, OnePlus 8 și OnePlus 8 Lite.

În urma unei (cel mai probabil) greșeli, pe site-ul Giztop au apărut pentru o perioadă specificațiile celor 3 telefoane. Bineînțeles, există șansa să nu fie 100% reale, însă sunt cele mai credibile rezultate pe care le putem obține până la lansare!

Specificații

Cea mai importantă diferență este în procesor, OnePlus 8 Pro și 8 având Snapdragon 865, iar Lite vine cu un procesor Mediatek.

Alte mici diferențe se găsesc și la memoria RAM sau camere, însă nu par să fie atât de semnificative

Preț OnePlus 8

În poză găsim și prețurile, astfel că varianta Pro nu doar că are specificații de flagship, ci și un preț pe măsură – 799$.
Varianta normală costă 549$, ceea ce pare puțin mai acceptabil însă departe de vechea istorie a celor de la OnePlus de acum câțiva ani.
Telefonul în varianta Lite vine la 499$. Nu știu câtă lume va alege această variantă pentru o diferență atât de mică în preț. Cu siguranță mulți nu vor „risca” cu un procesor Mediatek, deși firma a evoluat mult în ultima perioadă.

Astfel, tot ce mai rămâne de făcut este să așteptăm ca telefoanele să iasă pe piață pentru a ne convinge!
Vor putea acestea să facă față competiției direct de la Xiaomi Mi 10/10 Pro? Rămâne de văzut.

Sursă articol : Notebookcheck

Ce zici de un share?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.