poza google earth
Stiri

Cei de la Google au captat 98% din Pământ

Fie că folosim Waze sau direct Google Maps, toți ne ajutăm la un moment dat de GPS și locație pentru a ajunge în diverse locuri necunoscute.
În caz că te întrebai vreodată cât de departe poți ajunge, cei de la Google au anunțat vineri faptul că au „scanat” 98% din suprafața locuibilă a planetei noastre.

Google Maps Street View – cât poți găsi?

Street View (modul de stradă) este o altă caracteristică foarte tare a celor de la Google – aceștia scanează efectiv pe teren zonele, folosind mașini cu camere speciale. În total, peste 10 milioane de mile au fost scanate în acest mod (foarte multe și din România). Echivalentul acestui „drum” este ca și cum cei de la Google ar face înconjurul lumii de peste 400 de ori!

Acum poate vine și întrebarea „de ce?”.
De ce să ei toată treaba asta. Majoritatea persoanelor sunt de-acord că serviciile lor de hărți sunt cele mai bune. Ceea ce multe persoane nu observă direct este că aceștia obțin sume enorme de bani din reclamele ce apar prin intermediul aplicațiilor Maps, Waze și Google Earth. Poate acestea nu sunt atât de vizibile mereu, însă acest tip de marketing este probabil și cel mai prolific.

Ca o concluzie, cei de la Google chiar sunt dedicați serviciilor lor, însă putem să fim 100% convinși că ceea ce fac ei rentează.
Majoritatea informațiilor au fost obținute de pe Notebookcheck.

Dacă doriți să citiți mai multe știri, vă invit să dați click aici.

Ce zici de un share?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.