poza resso, aplicatie de muzica de la tiktok
Stiri

Compania ce a creeat TikTok – pe piața de music streaming (Resso)

În luna noiembrie a acestui an cunoscuta aplicație TikTok a reușit să atingă incredibilul număr de 1 miliard de descărcări. Compania dezvoltatoare denumită ByteData caută să intre și pe piața de music streaming. Astfel, urmează să fie în competiție directă cu nume mari precum Spotify, iTunes, Soundcloud și mulți alții.

Resso – noua aplicație de ascultat muzică

Aceasta va purta numele de Resso – destul de catchy. A intrat deja în faza Beta în India și Indonesia și prezintă niște caracteristici destul de interesante.

Caracteristici – de ce Resso și nu alții?

Acum bineînțeles vine întrebarea majoră – de ce să nu rămân comfortabil cu Spotify? Ei bine iată că Moon Video Inc. (numele grupului de developeri ce se ocupă de aplicație) aduc niște idei impresionante.

Aceștia deja au făcut parteneriate cu firme mari din domeniu aflate în India: cunoscuții T-Series, Time Music, dar urmează să colaboreze cel mai probabil și cu Universal Music Group sau Sony.

Un lucru foarte plăcut al acestei aplicații este modul în care reușește să lege comunitatea cu orice melodie. Atunci când dai play, pe lângă melodie se vede și videoclipul alături de versuri ce se derulează automat. De-asemenea, ca pe Genius se poate comenta la aceste versuri.

Resso în România

Ținând cont că aplicația este încă în stagiu Beta și doar în unele țări, deocamdată mai avem de așteptat.

Preț

Aplicația are atât o variantă gratuită ce conține reclame, asemănător Spotify, dar și una plătită ce costă deocamdată doar $1.78, adică sub 8 lei.
Voi continua să vă țin la curent când mai apar alte detalii.

Informații obținute de pe GSMArena.
Vă invit să mai citiți alte știri aici.

Ce zici de un share?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.