pixel4 se rupe
Stiri

Google Pixel 4 XL se indoaie!

Ultimul telefon de la Google, Pixel 4 XL tocmai a fost testat de catre counscutul Youtuber JerryRigsEverything si acesta nu are niste vesti prea bune!

Telefonul celor de la Google nu este incredibil de revolutionar, trebuie sa recunoastem. Care este cea mai buna parte? Experienta Androidului pur si a camerei de la Google. Problema este ca acestea se pot obtine pe orice telefon cu Snapdragon, la un pret mult mai convenabil (Pixel 4 XL va costa 900$).

Cu toate acestea, asa cum spune si Zack in videoclipul sau, aceasta serie de telefoane pare o copie nereusita a ultimelor Iphone-uri. De ce dezamageste asa de mult? In primul rand ecranul ce nu are notch, dar nici vreun mecanism. Pur si simplu noile telefoane arata mai.. vechi. Lasand insa aceste detalii la o parte, iata ca Google au dat-o in bara mai rau! Telefonul lor s-a fisurat in timpul testelor de rezistenta.

Google Pixel 4 XL se poate rupe in buzunar?

Zack foloseste in videoclipuri aceleasi teste pentru toate telefoanele. In ultimul test, incearca sa apese atat din partea de spate cat si din partea din fata, pentru a simula situatia in care cineva s-ar pune pe telefon. Ei bine iata ca telefonul acesta nu a rezistat testului.
Videoclip daca doriti sa vedeti este mai jos. Va multumesc ca ati citit articolul si voi reveni cu mai multe detalii despre seria Pixel!
Unele informatii au fost extrase de pe GSMArena.
Va invit sa cititi si alte stiri de pe site-ul meu!

Ce zici de un share?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.