General Stiri

Huawei Mate X este acum în magazine

Noua opțiune pentru telefoane ce se „îndoaie” (și nu ca vechiul Iphone 6) a celor de la Huawei a ieșit pe piață – salutați-l pe Huawei Mate X. Acesta vine drept competitor direct lui Samsung Galaxy Fold, ambele două telefoane – dacă le putem spune așa cu un preț exorbitant.

Huawei Mate X – preț și specificații

Ecranul și corpul telefonului

Iată un telefon ce o să se simtă în mână – are aproape de 300 de grame. Ecranul este un OLED de 8 inch cu o rezoluție FULL HD+, iar când ecranul disponibil când telefonul e împăturit are 6,6 inch și o rezoluție 1148 x 2480.

Software și hardware

Fiind de la Huawei acesta va avea EMUI 9.1 bazat pe Android PIE 9.0 și procesorul Kirin 980 – atenție, mai slab decât cel găsit pe Mate 30 PRO. Singura variantă disponibilă are 512GB memorie și 8GB RAM.

Camera Huawei Mate X

Dispozitivul găzduiește 4 senzori ce joacă rol atât de cameră frontală cât și de spate. Aceștia sunt de 40MP cu unghi larg, 8MP telephoto, 16 MP unghi ultra larg și un senzor 3D, folosit la deblocarea facială.

Alte detalii

Pe lateral găsim un senzor de amprentă, însă mufa jack este dată dispărută din păcate. Bateria este una mare pentru un telefon obișnuit, însă nu cred că va face față prea bine ecranului gigantic : 4500 mAh. Încărcarea este una foarte rapidă, de 55 Wați, ajungând la 85% în doar 30 de minute.

Preț Huawei Mate X

Iată momentul cel mai așteptat – prețul. Pe GSMArena găsim suma de 3600$ – modest, nu? Ei bine dacă vreți să îl luați la noi în țară, acesta este disponibil pe Quickmobile la prețul deeee.. vă las pe voi să vedeți – dați click. Dacă vă hotărâți să îl cumpărați, folosiți codul QUICK300 vă rog. Pe bune vă rog.

Astfel, dacă ai mulți bani și vrei să încerci ultima tehnologie – iată că se poate și în România.

Ce zici de un share?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.