redmi k 30 teaser
Stiri

Redmi K30 va apărea pe piață pe 10 decembrie

Se cunoaște deja faptul că cei de la Xiaomi scot foarte multe telefoane pe parcursul anului – fie că sunt reprezentate de subsidiarul Redmi sau de ei înșiși. Iată că la puțin timp de la lansarea cu destul de mult succes a telefonului Redmi K20 / Xiaomi Mi 9T, ei deja se pregătesc să lanseze succesorul seriei, și anume Redmi K30 (alături de varianta Pro cel mai probabil).

Deși nu a fost prezentată decât o poză, iată ce se știe / ce se presupune că se știe despre acest telefon.

Redmi K30 – ce este nou

Deși ne așteptăm la lucruri mult îmbunătățite, se zvonește că noile telefoane vor avea un ecran IPS. Motivul poate să fie acela că la lansare cei de la Xiaomi au primit destul de multă critică din partea marketului indian, pe motiv că telefonul era prea scump! Ce știm sigur este că de data aceasta camera o să fie implementată în ecran, asemenea telefonului Honor View V20. În acest caz va dispărea și senzorul de amprentă din ecran, posibil să îl găsim de data aceasta pe părțile telefonului.

Varianta K30 simplă va rula un procesor Snapdragon din seria 700, existând posibilitatea să aibă un ecran ce va rula la 120 HZ.

Procesor Mediatek?

Există șanse ca varianta Pro să folosească un procesor Mediatek ce poate folosi modulu de 5G, lucru ce nu va încânta cu siguranță pe multe lume.

Cam atât se speculează/știe despre noile telefoane, vă aștept cu mai multe știri pe data de 10 decembrie, la lansare.
Cu siguranță ambele variante vor avea 5G.

Informații obținute de pe gsmarena.com.

Ce zici de un share?

One Reply to “Redmi K30 va apărea pe piață pe 10 decembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.