poza redmi note 8 10 milioane unitati vandute
General Stiri

Xiaomi au reușit să vândă 10 milioane de telefoane Redmi Note 8

Redmi Note 8 respectiv Note 8 Pro au fost primite foarte bine pe piața telefonelor din zona mid-range. Acestea au în mare parte tot ce ai putea dori de la un device la un preț convenabil. Dacă doriți detalii – click aici.

Revenind la subiect, cei de la Xiaomi au anunțat niște numere interesante – peste 10 milioane de device-uri vândute din seria Redmi Note 8. Ce înseamnă acest lucru mai exact?
Comparând aceste vânzări cu cele de la seria Note 7, aflăm că seria 8 a reușit această performanță cu aproape 40 de zile mai devreme.
Chiar dacă numerele de la seria a 7-a sunt foarte bune, cele din seria 8 sunt aproape incredibile. Acest lucru dovedește că cei de la Xiaomi produc telefoane cu un preț competitiv și specificații foarte bune. Numerele ne spun că aceștia au reușit să vândă constant, în medie, peste 110.000 unități pe zi.

Lăsând aceste numere în spate, cei de la Xiaomi se vor concentra în continuare pe lansarea noilor telefoane din seria K30 – Redmi K30 respectiv K30 Pro. Click pe link pentru a aflat mai multe detalii!

Informațiile au fost extrase de pe GSMArena.

Link pentru achiziționare device-uri aici : eMAG respectiv Quickmobile.

Ce zici de un share?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.