Poza Xiaomi Mi CC9 Pro
Stiri

Xiaomi Mi CC9 Pro – noul telefon cu 5 camere

Niciodata nu poti avea destule camere pe un telefon – asta se pare ca au spus cei de la Xiaomi cu noul telefon, Mi CC9 Pro. Acesta se pare ca va avea nu mai putin de 5 camere pe spate, dintre care una de 108 Megapixeli. Sunt ele cu adevarat necesare? Probabil ca nu. Dar asta ramane de vazut.
Iata ce alte surprize ne mai aduc cei de la firma chinezeasca cu acest nou device.

In caz ca nu stiati, CC vine de la creativ si curios – seria de telefoane ce ii are in vizor pe tineri. Adevarul este ca a pune 5 camere pe telefon e o chestie atat creativa cat si curioasa.

Camere Mi CC9 Pro

De ce 5? Probabil pentru posibilitatile nelimitate ar spune ei. Poti face poze normale, poze cu unghi larg, poze cu zoom optic 5x, ai chiar si flash dual-LED. O chestie interesanta are sa fie cea de-a 5-a camera de jos, aceea mica, deoarece este mai mult un senzor. Acesta se numeste Samsung ISOCELL Bright HMX sensor, iar cei de la Xiaomi au spus ca a fost developed impreuna cu Samsung. Un parteneriat destul de interesant, trebuie sa recunoastem. Astfel, toate aceste camere desi par mai mult o gluma, pot sa fie chiar foarte bune pentru adeptii fotografiilor. Telefoanele mobile au ajuns practic sa aiba mai multe caracteristici decat un aparat foto.

Alte detalii despre telefon

Nu se stiu prea multe lucruri, insa se zvoneste ca telefonul va avea si incarcare rapida de 30W, ceea ce este foarte mult. Iata astfel ca inca exista posibilitate de a aduce ceva nou pe aceasta piata competitiva. Felicitari celor de la Xiaomi ca incearca lucruri noi!
Data de lansare/prezentare este de 5 noiembrie. Ne vedem atunci cu mai multe detalii!

Informatiile de pe aceasta pagina au fost luate in mare parte de pe GSMArena.
Daca ti-a placut articolul te invit sa citesti mai multe stiri de pe site-ul meu micut!

Ce zici de un share?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.